Mentiin ystävien kanssa päiväretkelle Tallinnaan. Aurinko paistoi ja meillä oli mukavaa. Olin varannut meille pöydän
Cru-ravintolasta vanhasta kaupungista, jossa itse en ollut aiemmin käynyt. Miljöö on viehättävä ja lista kiinnostava, sijainti helppo ja palvelu sydämellistä, eli tänne mennään kyllä jatkossakin.
Tilasimme alkuun pullollisen Deutz rosé -samppanjaa, koska meillähän oli myös aihetta juhlaan.
Ikkunapöydästä oli kiva katsella kadun vilinää.
Pöytään tuotiin itseleivottua leipää ja hyvää levitettä.
Alkuruoaksi otin ankanmaksaa, annoksessa luvattiin olevan maksapateeta, antonovka-omenachutneyta ja hunajapaistettua tatrasämpylää. Taitavissa ja osaavissa käsissä tämä kokonaisuus oli keittiössä totetutettu upeannäköiseksi ja herkulliseksi annokseksi.
Aterian edetessä tilattiin toinen pullo rosésamppanjaa.
Pääruokana söin puna-ahventa persiljajuurisoseen, pinaatin ja sinisimpukkakastikkeen kera. Tämä vei kielen mennessään.
Jälkiruokaa ei jaksettu.. Mutta juustolautanen jaettiin ja nautittiin espressot päälle.
Suosittelen! Kaikki oli huolella valmistettua, hyvänmakuista ja kauniisti aseteltua.
Ehdittiin vielä Balti Jaama Turg -torille hakemaan vastaleivottua Muhun leipää ja käsityövoita, joten loistava reissu!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti